TERUG LEVERBAAR 8 APRIL Zweedse kruiden (Schwedenkräuter) NatuurZEEP

Schwedenkräuter (Zweedse kruiden) NatuurZEEP 

  Geschikt voor alle huidsoorten

De Zweedse kruiden Natuurzeep is 100% natuurlijk. VRIJ van: palmolie, parabenen, geur- en kleurstoffen. Vegan product.
Deze zachte, anti-allergene zeep is een ideale keuze voor alle leeftijden, van de jongste tot de oudere generaties, vooral die met een gevoelige huid.

Gewicht: ± 95 gram Maat: ± 8 cm x 5,5 cm x 2 cm

Het bijzondere aan de Zweedse kruiden Natuurzeep is dat deze naast de natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten ook de "Original nach Maria Treben" Zweedse bitter bevat. De Zweedse bitters in de zeep kunnen veel problemen oplossen, waaronder de strijd tegen verschillende huidziekten. Dankzij de actieve huidverzorgende ingrediënten reinigt en voedt het zacht met behoud van de optimale PH van de huid. De Zweedse kruiden Natuurzeep kan elke dag worden gebruikt om het hele lichaam te reinigen en te verzorgen. Bovendien blijft het vochtgehalte en de delicate zachtheid van de gevoelige huid behouden, zelfs na dagelijks herhaald gebruik.

Ingrediënten: Aqua (water), Cocos Nucifera Oil (kokosnootolie), Olea Europaea Oil (olijfolie), Sodium Hydroxide (natriumhydroxide), Canola Oil (koolzaadolie), Ricinus Communis Seed Oil (castorolie), Vitis Vinifera Seed Oil (druivenpitolie), Buttrospermum Parkii (shea boter), Theobroma Cacao Seed Butter (cacaoboter), Swedish Bitter Extract (Zweedse kruidenextract)

8,95 €