Parajd Badzout - Zweedse kruiden en Eucalyptus

NEW

Algemene informatie: - Exclusief uit Hongarije, - bevat de Zweedse kruiden van "Original nach", - bevat 100% essentiële eucalyptusolie, - Ideaal bij spier- en gewrichtspijn, - Helpt bij sportblessures, - Verlicht luchtwegaandoeningen, - helpt bij onreine huid met neiging tot puistjes en acne. Inhoud verpakking 500gram

* Bevat blauwe klei: rijk aan silicium en minerale zouten. Het voedt en revitaliseert de gevoelige huid. Antibacterieel, ontgiftend. Dankzij de verstevigende werking verbetert het de gezichtscontouren en vermindert het rimpels. Het helpt ook tegen cellulitis. Het geeft de huid stevigheid en elasticiteit. Het heeft ook een huidverfrissend effect, waardoor het heilzaam is voor alle huidtypes.

* 100% eucalyptus etherische olie: antimicrobieel, antiviraal (vooral tegen ziekteverwekkers die luchtweg-, urineweg- en huidinfecties veroorzaken), slijmoplossend, digestief, huidvernieuwend en ontstekingsremmend. Het wordt het meest gebruikt voor aandoeningen van de luchtwegen en is zeer effectief. Het actieve ingrediënt eucalyptol in de essentiële olie helpt bij het vloeibaar maken en opruimen van pathologische afscheidingen die vastzitten in de luchtwegen, waardoor de doorgankelijkheid van de luchtwegen verbetert.

Essentiële olie van eucalyptus wordt ook snel door de huid opgenomen en is ook geschikt voor de behandeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat en sportblessures (spierpijn, kneuzingen, verstuikingen, enz.) bij gebruik in massage- en badoliën en badzout vanwege het circulatiebevorderende en pijnverlichtende effect.

Deze beschrijving werd door de fabrikant uit Hongarije vertaald en bij het product gevoegd.

Volgens de fabrikant moeten volwassenen ongeveer 2-3 eetlepels aan het bad toevoegen, voor een voetbad 2-3 theelepels.

* De beschrijvingen van de producten met betrekking tot hun werking, gebruik en toepassingsgebieden zijn het resultaat van jarenlang gebruik, ervaringsberichten van onze adviseurs en klanten en aanbevelingen! Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat dit geen wetenschappelijke testresultaten of aanbevelingen van artsen zijn!

9,95 €