Parajd Badzout - Zonneschijn met Zweedse kruiden en Goudsbloem

* Het bevat goudsbloemextract en bloemblaadjes, die bekend staan om hun uitstekende ontstekingsremmende en exfoliërende eigenschappen. Het wordt aanbevolen voor de behandeling van kleine snijwonden en wondjes, eczeem, allergie en een rode, jeukende en gevoelige huid. Het herstelt snel gebarsten, beschadigde huid en elimineert een trekkerig en jeukend gevoel.

* Sint-janskruidextract, dat het gunstige effect van goudsbloem aanvult en versterkt door zijn uitstekende exfoliërende, wondhelende en ontstekingsremmende eigenschappen. Uitwendig gebruik is uitstekend voor de behandeling van moeilijk te genezen wonden, brandwonden, huidziekten, eczeem en aambeien. Het is een heilzame remedie voor plaatselijke zenuwontstekingen, krampachtige pijn en gewrichtsklachten.

* Geraniumolie stimuleert de bloedsomloop, versterkt de huid en reguleert de talgproductie. Het heeft verschillende antimicrobiële effecten en werkt ontsmettend. Het reguleert de talgproductie, werkt infectiewerend en ontstekingsremmend en wordt daarom ook aanbevolen voor de behandeling van de acnegevoelige huid. Het kan ook worden gebruikt om kleine wondjes, schaafwonden en brandwonden te behandelen. Het heeft ook een goed effect op de droge, verouderende huid.

Deze beschrijving is door de fabrikant uit Hongarije vertaald en bij het product gevoegd.

Volgens de fabrikant moeten volwassenen ongeveer 2-3 eetlepels aan het bad toevoegen en 2-3 theelepels voor voetbad.

* De beschrijvingen van de producten met betrekking tot hun werking, gebruik en toepassingsgebieden zijn het resultaat van jarenlang gebruik, ervaringsberichten van onze adviseurs en klanten en aanbevelingen! Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat dit geen wetenschappelijke testresultaten of aanbevelingen van artsen zijn!

Algemene informatie: - Exclusief uit Hongarije, bevat Zweedse kruiden van "Original nach", - bevat goudsbloem, St. Janskruidextract en geraniumolie, - de perfecte verzorging voor de schrale, pijnlijke, puistjes- en eczeemgevoelige huid. Inhoud verpakking 500g

9,95 €