Parajd badzout met Zweedse kruiden en "Groene Kracht" - de grote meester van ontgifting

NEW

Dit speciale badzout is het topproduct voor het verwijderen van een onzuivere, vette huid. Naast Parajd badzout en Zweedse bitters bevat het essentiële oliën van rozemarijn, tijm, den, citroengras en groene klei, die samen een uitstekende ontgiftende en ontstekingsremmende werking hebben.

* Parajd badzout heeft een adstringerende werking en Zweedse bitters hebben ontstekingsremmende eigenschappen. Bevat groene klei, de basis van veel cosmetische producten. Het is rijk aan mineralen en sporenelementen zoals silicium, ijzer, magnesium, calcium, kalium, natrium, zink, selenium en kobalt. Het heeft een reinigende, ontgiftende en verzachtende werking en verwijdert opperhuidcellen. De minerale structuur trekt onzuiverheden sterker aan dan elke andere klei, waardoor de huid na gebruik zichtbaar en merkbaar vernieuwd, zacht en glad wordt. Het hoge siliciumgehalte versterkt het bindweefsel en maakt de huid elastischer. Vanwege de reinigende, ontstekingsremmende en ontgiftende werking is het een echte aanrader voor de acnegevoelige huid.

* De hoogwaardige, 100% essentiële oliën versterken het heilzame effect nog verder. Ze verhogen de bloedcirculatie, hebben een kalmerend effect op de zenuwen, kunnen stressschade verminderen, reinigen de luchtwegen en versterken het immuunsysteem. Het gebruik van "Groene Kracht" badzout kan leiden tot een schonere, gladdere en gezondere huid.

Deze beschrijving is vertaald door de fabrikant uit Hongarije en bij het product gevoegd.

Volgens de fabrikant moeten volwassenen ongeveer 2-3 eetlepels toevoegen aan het bad en 2-3 theelepels voor een voetbad.

* De beschrijvingen van de producten met betrekking tot hun werking, gebruik en toepassingsgebieden zijn het resultaat van jarenlang gebruik, ervaringsverslagen van onze adviseurs en klanten en aanbevelingen! Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat dit geen wetenschappelijke testresultaten of aanbevelingen van artsen zijn!

Algemene informatie: - exclusief uit Hongarije, - Bevat Zweedse kruiden van "Original nach", groene klei, en 100 % essentiële oliën, - is een meester in ontgiften. Inhoud verpakking 500g

9,95 €