Parajd Badzout Heilschlamm (heilzame modder) en Zweedse kruiden

Parajd Badzout Heilschlamm (heilzame modder) en Zweedse kruiden

Exclusief uit Hongarije, uit het gebied Héviz, met Zweedse kruiden en essentiële tijm-olie. Deze heilzame werking is uitermate geschikt bij gewrichts- en reumatische klachten

De wereldberoemde geneeskrachtige modder uit Hévíz bevat organische en anorganische stoffen en is rijk aan mineralen en humuszuren. De waardevolle ingrediënten kunnen heilzaam zijn bij veel reumatische klachten en aandoeningen van het bewegingsapparaat. Ze kunnen de ontstekingsprocessen verminderen, ontgiften en de vernieuwing van huid- en bindweefselcellen bevorderen. Dit kan gewrichtspijn verlichten, de spieren ontspannen en maakt de huid voelbaar gladder en zachter.

De toegevoegde essentiële oliën van pure tijm kunnen de zenuwen versterken, de geest ontspannen en de longfuncties ondersteunen tijdens een ontspannend bad. Het product kan effectief onaangename symptomen van hoest, astma, keelpijn en sinusitis verminderen. De tijm kan het heilzame effect van de geneeskrachtige modder uit Hévíz op de gewrichten versterken: het verfrist, verzacht vermoeide, pijnlijke spieren en verlicht of kan spierkrampen voorkomen. Dankzij de schimmeldodende werking kan het ook effectief tegen huidschimmel en schimmelnagels ingezet worden.

Deze beschrijving is vertaald door de fabrikant uit Hongarije en bij het product gevoegd.

Volgens de fabrikant: volwassenen ongeveer 2-3 eetlepels aan het bad toevoegen of 2-3 theelepls aan voetbad.

9,95 €