Griekse Calendula Olie 100 ml

Gemaakt van biologische, koudgeperste extra vierge olijfolie, bereid met verse, wilde goudsbloemen uit de regio's van Arcadië (Peloponnesos).

Calendula staat bekend als een traditionele geneeskrachtige plant en kan mogelijk ontstekingsremmende, antibacteriële, schimmelwerende en antivirale eigenschappen bewerkstelligen en de wondgenezing mogelijk versnellen. Is uitwendig te gebruiken en ook heerlijk om beetje toe te voegen in de saladedressing.

Uitwendig gebruik;
Wonden: Calendula olie kan gebruikt worden bij schaafwonden en littekens, evenals roodheid en irritatie van de huid. Het kan de celvernieuwing bevorderen en kan de huid voorzien van olie en vocht en maakt haar soepel. Babyhuidje: Calendula olie is heel geschikt voor de tere babyhuid vanaf de eerste dag, kan roodheid en huidirritatie voorkomen. 

Huid: Calendula olie kan ondersteunen en de regeneratie van de huid versnellen, versnelt de collageenproductie van de huid en geeft haar jeugdigheid. Calendula olie is geschikt voor alle huidtypes. Voor gezicht en volledige lichaamsmassage. Bij voorkeur aanbrengen op een nog vochtige huid na het douchen. 

Insectenbeten: Calendula olie kan de symptomen van insectenbeten verlichten

* De beschrijvingen van de producten met betrekking tot hun werking, gebruik en toepassingsgebieden zijn het resultaat van jarenlang gebruik, ervaringsberichten van onze adviseurs en klanten en aanbevelingen! Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat dit geen wetenschappelijke testresultaten of aanbevelingen van artsen zijn!

Ter kennisgeving:
Door de huidige wetgeving zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassing van kruiden. Indien u momenteel geneesmiddelen neemt, stop de inname ervan niet of vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen. Ook bij zware aandoeningen, zwangerschap, zogen of kleine kinderen is het verstandig u eerst goed te laten informeren.

21,90 €