Griekse Brandnetelolie 100 ml TOT EINDE VOORRAAD

Gemaakt van biologische, koudgeperste extra vierge olijfolie bereid met verse, in het wild groeiende brandnetels uit de regio's van Arcadië (Peloponnesos).

In de tuin wordt brandnetel vooral gezien als een lastig onkruid, maar zijn mogelijke helende eigenschappen worden al eeuwenlang gewaardeerd. Het kan zowel inwendig als uitwendig worden gebruikt 

.Haar en hoofdhuid: Brandnetelolie kan de doorbloeding van de hoofdhuid bevorderen, dit voedt de haarzakjes en leidt tot langer en gezonder haar, waardoor haaruitval wordt voorkomen. Het geeft ook fijn haar prachtige glans, volume en kracht. Het is ook effectief tegen schilfers en voor de gevoelige, droge en jeukende hoofdhuid. Bestrijdt roos effectief. Masseer hiervoor de hoofdhuid zachtjes met de brandnetelolie. Om het effect te versterken kunt u het haar omwikkelen met een handdoek of folie. Laat het minstens een half uur inwerken en was het daarna grondig met brandnetel- of klitwortelshampoo. Voor een haarmasker brengt u de olie aan op de gehele lengte van het haar.
Huid: Brandnetelolie kan een sterk ontstekingsremmende werking hebben en wordt daarom ook gebruikt om een geïrriteerde, gevoelige en beschadigde huid te behandelen.

* De beschrijvingen van de producten met betrekking tot hun werking, gebruik en toepassingsgebieden zijn het resultaat van jarenlang gebruik, ervaringsberichten van onze adviseurs en klanten en aanbevelingen! Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat dit geen wetenschappelijke testresultaten of aanbevelingen van artsen zijn!

Ter kennisgeving:
Door de huidige wetgeving zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassing van kruiden. Indien u momenteel geneesmiddelen neemt, stop de inname ervan niet of vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen. Ook bij zware aandoeningen, zwangerschap, zogen of kleine kinderen is het verstandig u eerst goed te laten informeren.

17,25 €